Kan alle lave clairvoyance? Og kan Mia spille tuba? Og er det hele egentlig ikke lidt underligt?

clairvoyance evner personligudvikling spiritualitet Oct 06, 2021
Mia som ser skeptisk ud

Jo, alle kan lave clairvoyance - på sigt. Jeg kan ikke spille tuba - og det er ikke så underligt, haha.

Så længe du har mulighed for at kommunikere, så har du også mulighed for at lave clairvoyance!
 
Det er noget som jeg ofte bliver spurgt om, med en vis skepsis vil jeg mene - det kan jeg næsten aflæse på spørgers ansigt. Der tænkes noget i retning af "Det skal man da være lidt speciel for at kunne. Der har man nok en speciel kanal man kan tænde og slukke for, og som ingen anden har". Men sådan oplever jeg slet ikke, at det er.
 
Det jeg oplever det er, at vi alle har nogle sanser, som vi kan bruge clairvoyant.
 
Vi har alle latent i os, evnerne til at bruge vores klarhørelse, klarfølelse, klarsyn osv. - vi har alle mulighed for at kommunikere med afdøde sjæle, med guider og med den sjæls energi, som er overfor os som klient i en sitting. Det kan vi alle. Det har vi alle mulighed for.

 

Men men men!

MEN - og det er der hvor det bliver lidt besværligt og måske også lidt bøvlet. For det kræver træning. Det kræver, at man lærer hvordan. Og at man træner det. Og det er ikke nok med en enkelt gang på"stepmaskinen" eller på løbebåndet, før man har fået trænet sine evner op. Det kræver lidt mere end en enkelt gang i træningscenteret!
 
Til gengæld er det SÅ berigende at arbejde med, det er sjovt, det er livsbekræftende, det gør en stor forskel for klienterne - og evnerne udvikler sig langsomt men sikkert, jo mere man lærer og arbejder med det.
 
Nu er det jo ikke sikkert, at du skal arbejde som clairvoyant.
 
Måske har du slet ikke lyst til det - men måske er du nysgerrig på evnerne? Måske kunne du godt tænke dig at undersøge, hvad du kan - og hvad pokker det er for nogle sanser, som du tilsyneladende har til rådighed som redskaber i dit liv, men som du ikke bruger - fordi du ikke ved hvordan? Og hvad kan du overhovedet bruge dem til? Og hvad er egentlig meningen - med noget?
 
Måske er du skeptisk og tænker: "Jeg kan ikke. Det siger jeg dig, Mia - jeg kan ikke hverken se, høre eller mærke noget som helst på det clairvoyantiske plan, eller hvad det hedder. Der er helt tomt. Det er helt sort. De der evner - dem har jeg ikke!"
 
Så vil jeg gerne garantere dig, at det har du ikke ret i. Det tror du - og det er langt fra sikkert at du fra day one er ekspert i det hele - men det er jo heller ikke meningen at du skal være det, og det ville også være rimeligt underligt, hvis du kan lave en fuld og perfekt clairvoyant sitting, uden at have trænet det mindste.
 
Jeg er møgdårlig til at spille tuba - for jeg har aldrig prøvet det. Men det betyder jo ikke, at jeg ikke kan lære det - vel? (men tro mig - det kommer nok til at kræve en del træning før det ikke længere lyder som en elefant der bliver trukket hårdt i halen, og jeg bliver nok ikke hyret ind til nogle større tuba-opgaver lige med det vuns...)

 

Giv det en chance!

Prøv det af - tag på et minikursus i clairvoyance, hvis du er nysgerrig.
 
For de her evner - når du lærer dem at kende og bliver fortrolig med dem - så kan de bruges til SÅ mange helt fantastiske ting.
 
De kan bruges i dit eget liv, i dine venner og families liv, i din business - de kan bruges i alle jobs hvor du arbejder intuitivt og med mennesker, og ikke mindst kan de bruges, hvis du ønsker at arbejde clairvoyant.
 
Og bare bevidstheden om, at der findes en åndelig verden - en åndelig dimension - kan ændre hele dit verdenssyn, din energi og kan skabe så meget glæde.
 
Den kan løfte dit potentiale nye steder hen og give dig nyt mod på livet. Det er så berigende, når det sådan rigtigt går op for en, at der er et liv efter døden, at alt er energi, at alt er uendeligt - og at man selv er en del af noget større - men det har du stadig til gode. Kæmpe tillykke med det!
 
Kh Mia

Har du lyst at få mere inspiration? Måske har savner du at mærke at du rykker dig i din egen spirituelle udvikling? Så tjek mine kurser ud her:

Se onlinekurser